Mennyi idő alatt tapasztalhatok változást?

Akut megfázás, nátha, köhögés esetén már az első alkalom is felszabadítóan hat, gyerekeknél előfordul, hogy egy alkalom is elég lehet, hogy már jól tudjon aludni éjszaka. Tapasztalataink szerint 3 alkalom szokott kelleni az érezhető javuláshoz, a panaszok megszűnéséhez.

Tovább

Bármilyen légúti betegségben segíthet?

Nagyon sok légúti betegségben bizonyul hasznosnak a Salvus inhalálás, szimpla megfázásnál, köhögésnél, náthánál, de krónikus betegség esetén is enyhítheti a tüneteket, pl, asztma esetén. Olvasd el ajánlásunkat a javallatokkal kapcsolatban ITT, és konzultálj orvosoddal.

Tovább

Milyen azonnali hatást érezhetek a Salvus kamrában?

Gyakori, hogy egyes vendégeknél a köhögés a kamrában felerősödik, ha náthás valaki, elkezd folyni az orra – ez teljesen normális jelenség, hiszen a Salvus pára “dolgozik”, segíti a váladékok kiürülését, tisztítja a légutakat. Vannak ugyanakkor betegek, akik bent a kamrában nem éreznek szinte semmit, hanem egy bizonyos idő elteltével, pl. pár órával később éreznek változást, elkezdenek […]

Tovább

Miért nem nagyobb a kamra?

A kamra kialakítását hosszas kísérletezés előzte meg, e méret mellett a legoptimálisabb a levegő telítettsége, valamint megoldható a fertőtlenítés, a levegő semlegesítése. A hely egy család befogadására elegendő, így megmarad a magánszférátok, és nem kell egy helyiségben lennetek más betegekkel.

Tovább

Vettem otthonra egy párásító készüléket – az otthoni Salvus inhalálás ugyanolyan hatékony?

Az otthoni Salvus inhalálás jótékony hatású, de a hatásfoka alacsonyabb, mivel otthoni körülmények közt nem lehet ugyanazt az erős koncentrációt elérni. Ráadásul felmerül a higiénia kérdése is, hiszen otthon nem tudunk ugyanúgy fertőtleníteni, mint egy zárt kamrában, ezen kívül a pára erősen nedvesíti a helységet, falakat is – nem megfelelő szellőztetés mellett akár penészedést okozva. […]

Tovább