Mi a Salvus inhaláló kamra?

A zárt inhaláló kabinban speciális párásítás segítségével egy jótékony hatású, egyedülálló „mikroklímát” hozuA Salvus inhaláló kamrábannk létre, melyben a bükkszéki SALVUS GYÓGYVÍZ apró cseppecskékre porlasztva gyógyító sós párával telíti a levegőt. Az inhalálás ideje mindössze 15 perc, ezalatt a gyerekeknek lefoglalhatják magukat játékkal, mesenézéssel.

Az inhalálást kúraszerűen érdemes alkalmazni – a kúra időtartama általában 3-10 nap, napi 1-2 x 15 perc. Természetesen az egyéni érzékenységnek megfelelően és a tünetek enyhülésével a  kezelés időtartama csökkenthető.

Milyen betegségek esetén ajánljuk?

 • megfázás
 • száraz köhögés, hurutos köhögés
 • nátha, orrdugulás
 • asztma, Krupp betegség kiegészítő kezeléseként
 • szénanátha okozta panaszok enyhítésére
 • megelőzés céljából
 • felnőttek esetén dohányzás okozta ártalmakra

A Salvus vízről - A Bükkszéken kinyert Salvus gyógyvíz igazi természeti kincsünk, nagy oldott ásványi sótartalmú, alkáli-hidrogén-karbonátos-kloridos, brómos-jodidos gyógyvíz. Összetételét tekintve a világon egyedülálló, igen magas összes oldott anyag tartalmú (22205 mg/l) gyógyvíz. Főbb összetevők: nátrium 7308mg, lítium 2.1mg, klorid 2350mg, bromid 24.80mg, jodid 1.95mg, fluorid 2.60mg, Hidrogénkarbonát 13913mg. (Belsőleg fogyasztva jótékony hatással van az emésztőrendszerre.) További információért látogasd meg a www.salvus.hu oldalt!

Természetes megoldás

Gyógyszermentes, nincs káros mellékhatása. Szinte bárki használhatja, az is, aki nem szedhet gyógyszert – várandósok, gyerekek számára tökéletes!

Gyors

Egyáltalán nem időigényes – csak 15 perc egy kezelés, ami gyorsan letelik, könnyen beilleszthető a napirendbe.

100% higiénia

A kamra fertőtlenítése, a levegő cseréje megoldott minden használat után. Így biztosan nem kapsz el semmilyen fertőzést mástól.

Magas koncentráció

A Salvus pára erősen koncentrálva van jelen, így biztosított a megfelelő hatás – otthoni körülmények között vagy inhalátorral nem érhető el ugyanez.

Jótékony hatás

Orvosi tesztek, tapasztalatok bizonyítják a hatékonyságát. Nem véletlen, hogy sok orvos, gyerekorvos javasolja a Salvus vizes inhalálást.

Kellemes szobahőmérséklet

Hogy komfortos legyen a tartózkodás a Salvus inhaláló kamrában mindenki számára, legfőképpen a gyerekeknek.

Nem vagy másokkal „összezárva”

Mindig csak az adott vendég(ek) tartózkodnak a kamrában, kiküszöbölhető a felülfertőződés. Egy család kényelmesen elfér benne.

Kellemes időtöltés gyerekeknek

A gyerekek nem unatkozhatnak a kamrában ülve - inhalálás közben mesét nézhetnek, játszhatnak, zenét hallgathatnak.

A Salvus kamra és a GYEREKEK

A Salvus inhalálás kifejezetten ajánlott gyerekeknek, hiszen nincsen káros mellékhatása, teljesen természetes gyógymód, ártalmatlan. Tapasztalataink szerint gyerekeknél különösen gyors javulás érhető el, a Salvus inhalálás hatékonyan felszakítja a letapadt váladékot, és lehetővé teszi a nyugodt levegővételt akár éjjel, alvás közben is.

kislány télenFélsz, hogy gyermeke(i)d nem bírják ki a 15 perces inhalálást, a bezártságot, egy helyben maradást? Ne aggódj, hiszen a kamra  kifejezetten gyerekek számára (is) lett kialakítva – a negyed óra alatt mesét nézhetnek, de biztosítunk gyerekjátékokat, mesekönyveket is. Sőt, a Salvus kamra belseje is rejt néhány érdekes látványelemet, ami lefoglalja a kicsiket!

 

Mire számíthatsz gyerekednél a Salvus inhalálás után?

 • Gyorsabb gyógyulás – kevesebb napot marad ki a gyerek az óvodából, iskolából, bölcsiből.Gyerekrajz
 • Szabadabb lélegzetvétel, nyugodt alvás.
 • Megtisztulnak a váladékkal telt járatok nátha esetén, lecsökken a szövődmények kialakulásának esélye. (pl. arcüreg,- homloküreg gyulladás, légcsőhurut, fülgyulladás kialakulása megelőzhető).

 

Miért válaszd az eredeti Salvus kamrát?

 • Mert több év tapasztalata és számtalan kísérlet rejlik a Salvus inhaláló kamra kifejlesztése mögött, hogy végül a legjobb és leghatékonyabb szolgáltatást kapd.
 • Mert hatékonyságát orvosi tesztelések is igazolják - hatékonyan oldja a letapadt váladékot.
 • Mert csak az eredeti Salvus kamrában garantált a megfelelő higiénia, illetve az, hogy csak eredeti, hígítatlan Salvus víz kerül a párába.
 • Mert egyedül mi üzemelünk a Salvus Kft. - a Salvus gyógyvíz kitermelője és forgalmazója - engedélyével.
 • Mert a Salvus sópára megfelelő koncentrációban van jelen a kamrában - otthoni körülmények közt, vagy kézi inhalátorral ilyen töménység nehezen, vagy egyáltalán nem érhető el.
 • Az eredeti Salvus kamra garantálja az állandó megfelelő minőséget és higiéniát, ezért keresd a Salvus logót!