MEGFÁZÁS? KÖHÖGÉS? NÁTHA?


Egy köhögéssel vagy náthával járó légúti betegség senkinek sem kellemes, felnőtteknek sem, hát még gyerekeknél mennyire problémás tud lenni! Egy idegesítő, makacs „kis” megfázás napokra megkeseríti a nappalokat és éjszakákat, a gyerekeknek hiányozniuk kell az iskolából-óvodából, amit sajnos nem egyszerű szülőként megoldani. Ráadásul, ha a kis beteg nem lesz megfelelően kikúrálva, még szövődmények is kialakulhatnak, vagy visszatérhet a betegség.

Mi lenne, ha a megfázást, köhögést, náthát már a kialakulása kezdetén meg lehetne szüntetni?

Mi lenne, ha mindezt természetesen lehetne elérni, gyógyszerek nélkül?

Mi lenne, ha a betegség lefolyása sokkal, de sokkal gyorsabb lenne, és rövidebb idő alatt meg lehetne gyógyulni? Nem kellene hosszú napokat-heteket szenvedni vele, a gyerekeknek nem kellene annyit kihagyni az isiből-oviból…

Ugye milyen jó lenne?

A Salvus inhaláló kamra ebben segít – megszabadít a náthától köhögéstől, megfázástól, egyéb légúti betegségektől – természetes módon, gyorsan, és teljesen higiénikusan.


 

Gyors

Az inhalálás csak 15 percet vesz igénybe - ezt még a gyerekek is kibírják!

Természetes

Nincsenek káros mellékhatások, bárki használhatja - gyerekek és várandósok is.

Higiénikus

A Salvus kamra minden használat előtt fertőtlenít. Ráadásul nem vagy összezárva másokkal.

Vélemények

Kislányom (21 hónapos) négy hónap alatt háromszor esett vissza a náthába. Éjjeleket nem aludtunk az állandó orrdugulástól. Már az első alkalom után sokat javult a kislány, átaludta az éjszakát és másnapra nagyon sok váladék jött felszínre az orrán keresztül. Öt alkalom után, a fül járatai is kitisztultak.
Szilágyi Szilvia, Solymár
Nálunk a két pici gyerkőcnek és nekem is mindig jót tesz, azonnali hatása (is) van, a köhögés és orrfolyás érezhetően (és gyorsabban) javul. A fiúk sem unatkoznak közben, mi csak mesemozinak hívjuk. 😊
Gasparikné Vas Hajnalka, Solymár
Az alkáli hidrogénkarbonát tartalmú Salvus gyógyvíz inhalálása igen hatékony kiegészítő terápiája a köhögéssel járó légúti betegségeknek. Természetes gyógymód, mely nem terheli a betegek gyomor-bél rendszerét.
Dr. Szalóky Gyöngyvér tüdőgyógyász és fogl.eü.szakorvos, gondozóvezető főorvos
Kislányom 2-6 éves koráig asztmás volt. Állandó alsó- és felső légúti panaszai, valamint köhögő rohamai miatt választottuk a Salvus inhaláló kamrát. Imádta a “ködös kuckót”, mert ott mesenézés és játék is van! A kezeléssel a gyógyulás gyorsabb és kevésbé megterhelő számára, éjszakánként pedig nyugodtan pihent!
Bándi-Lippai Melinda, Pilisszentiván
A Salvus víz sokkal jobb nyákoldó hatást biztosított a konyhasónál, a betegek spontán jelezték ezt, anélkül, hogy tudták volna az erre való áttérést.
Dr. Kajáry Éva bronchológus Mátrai Állami Tüdőgyógyintézet főigazgató helyettes